Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης που φροντίζουν για τα πάντα!

Καλώς ήρθατε στην Vesta Philoxenia, έναν αξιόπιστο συνεργάτη στη διαχείριση βραχυχρόνιων μισθώσεων. Βοηθάμε τους ιδιοκτήτες ακινήτων να μεγιστοποιήσουν το εισόδημά τους από τα ακίνητα, προσφέροντας επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης που φροντίζουν τα πάντα, από το μάρκετινγκ και τις κρατήσεις μέχρι τη συντήρηση και την επικοινωνία με τους επισκέπτες. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους στον κλάδο και δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες, ώστε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας. Είτε είστε έμπειρος ιδιοκτήτης- οικοδεσπότης ακινήτου, είτε μόλις ξεκινάτε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους ενοικίασής σας.

Στη Vesta Philoxenia, κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων και οι οικοδεσπότες στη διαχείριση βραχυπρόθεσμων μισθώσεων. Για το λόγο αυτό προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης που φροντίζουν για τα πάντα. Από το μάρκετινγκ και τις κρατήσεις μέχρι τον καθαρισμό και τη συντήρηση, χειριζόμαστε κάθε πτυχή της διαδικασίας εκμίσθωσης με επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τη μέγιστη πληρότητα και το μέγιστο εισόδημα, ελαχιστοποιώντας το άγχος και μηδενίζοντας τον προσωπικό σας κόπο.

Δωρεάν αξιολόγηση ακινήτου

Εξειδικευμένοι συνεργάτες θα επισκεφθούν το ακίνητό σας και θα σας παρέχουν μία δωρεάν εκτίμηση. Θα κάνουν προτάσεις για τη διακόσμηση/σχεδιασμό και τις απαιτούμενες τροποποιήσεις και θα σας παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο επένδυσης για τη μεγιστοποίηση του κέρδους σας.

Marketing & προβολή

Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε το βέλτιστο σχέδιο μάρκετινγκ, ώστε το ακίνητο σας να προσελκύσει τους επισκέπτες. Θα χειριστούμε όλες τις πτυχές της διαφήμισης, από την επαγγελματική φωτογράφηση, την δημιουργία  βέλτιστης καταχώρισης του ακινήτου σε μεγάλες πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, μέχρι την διαχείριση προβολής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email κ.α.

Έλεγχος στοιχείων επισκεπτών

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να νιώθετε ότι η περιουσία σας είναι σε καλά χέρια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εξετάζουμε διεξοδικά τα στοιχεία πιθανών επισκεπτών για να διασφαλίσουμε ότι είναι υπεύθυνοι και αξιόπιστοι

Βελτιστοποίηση & διαχείριση τιμών

Η ειδική ομάδα μας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τη βέλτιστη τιμή μίσθωσης για το ακίνητό σας με βάση τη ζήτηση και την προσφορά της αγοράς, την εποχικότητα και άλλους παράγοντες, ώστε να μπορείτε να μεγιστοποιήσετε το εισόδημά σας από ενοίκια.

Υπηρεσίες υποδοχής

Παρέχουμε στους επισκέπτες μια σειρά από υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της παροχής αναλώσιμων καθημερινής χρήσης, ιματισμού κορυφαίας ποιότητας, προσωπικής υποδοχής, 24/7 υποστήριξης, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής που θα οδηγήσει σε θετικές κριτικές

Συντήρηση & καθαριότητα

Αναλαμβάνουμε όλες τις πτυχές της συντήρησης του ακινήτου με τακτικό έλεγχο, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού και των επισκευών (με επιπλέον χρέωση), έτσι ώστε το ακίνητό σας να είναι πάντα σε άριστη κατάσταση για τους επισκέπτες.

Οικονομική διαχείριση

Φροντίζουμε για οτιδήποτε σχετίζεται με την οικονομική διαχείριση, συμπεριλαμβανομένης της είσπραξης των μισθωμάτων, της δήλωσης εισοδημάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στην ΑΑΔΕ και των οικονομικών αναφορών, παρέχοντας στους ιδιοκτήτες ακινήτων μια σαφή κατανόηση των εσόδων και των εξόδων από τις ενοικιάσεις.

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών, ώστε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη χωρίς να κοπιάσετε στιγμή . Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες διαχείρισης βραχυχρόνιων μισθώσεων!